Global>404

Newest comments in prefix 404

det er en virksomhed der hedder Deichmann A/S
Guest (Denmark) Apr 2 2013, 3:13 pm Post
jeg modtog et telefon opkaldt fra 40492642 for kort siden og ingen talt i telefon, og efter et styk tid så sagt han noget men jkeg fik ikke fat på det fordi jeg var i gang med at kigge på hvad nummer var, og bed vedkomen om at gentage og han lagt på. jeg ringede tilbage til nummer og fik et telfonsvar med rekalmer som lød som om det var et firma som lavded reklamer for en række magaziner og jeg lagt på mdt i beskeden.
Jeg søgt nummer på nettet og kunne se at det var en 404 nummer. men uden warning angåemnde finas scam og den slags.

Jeg tror at han sagt noget om "ovenpå".

til dem som kommer her og udtaler sig som om den website tilhørt den person som havde ringet dem op, brug hjernen. Den slags websites er til for at afhjælpe folk som er belvet ringet fra det nummer, og samtidig determineret om der er tale om pemnge scam og hvem kune være bagved. fro hvorofr ringe til tilfældige nummer fra telfonbogen? og hvem anvender den 404 telefon nummer?
de gør det regelmæssigt og skifte bare en eller 2 tal i nummeret næste gang de gør det-

jeg har set på nettet at de gør det over hele verden men det giver ingen mening.
Cranberry (Copenhagen, Denmark) Mar 17 2013, 2:58 pm Post
This is a danish call center that had to sell you some very stupid info and things when you had been up in a survey on the net, first time I got it was only some few laughting voices that was to hear in the background... but it is now reported as a call-center
Klaus (Lemvig, Denmark) Oct 1 2012, 7:07 pm Post
Theyre a T-Mobile app thing called 'You Choose', to get rid of them text 'STOP' to 400000, then they will reply with a confirm text and you have to text 'STOP' again. Ive just done it and it works!
matilda (Middlesbrough, United Kingdom) Apr 21 2012, 2:46 pm Post
stolen content from another website. Nice job webmaster, why don't you get a job you can actually do.
Guest (Royal Tunbridge Wells, United Kingdom) Mar 22 2012, 10:28 am Post